Om Bushman

ENDELIG I NORGE

En innbygger i Australia hørte om Bushmans unike kombinasjon av behagelig aroma og uovertruffen effektivitet og besøkte Bushman sitt hovedkontor for å diskutere mulighetene for å importere Bushman til Sverige. Bushman produkter ble kjøpt inn og felttestet under vanskelige forhold; Västerbottens myrer og skoger, sørsvenske skjærgårder og enger, under midtsommerfeiring, fotballturneringer, byfester og elgjakt, med forbløffende god effektivitet. 

Prosessen med å søke om godkjenning for Bushmans produkter i Sverige startet med det svenske kemikalieverket, og det ble oppnådd godkjenning i desember 2017 for import og distribusjon av Bushman. Etter stor salgssuksess i Sverige ble produktene godkjent av Miljødirektoratet i 2021 og vi kan nå endelig tilby Bushman i Norge igjennom vår samarbeidspartner www.SkadedyrButikken.no

HISTORIE

Bushman myggmiddel ble utviklet på 80-tallet av Tom Bethurem, en australsk kjemiker som bor i Australias nordlige sumper, beryktet for ekstremt alvorlige mygg- og insektforhold. Bushman ble testet og forbedret i mange år under disse ekstremt vanskelige forholdene, for å sikre maksimal beskyttelse og best effekt i de vanskeligste miljøene.

Siden Bushman ble tilgjengelig for de australske og newzealandske markedene på begynnelsen av 1990-tallet, har salget økt jevnt og trutt til å bli det mest solgte insektmiddelet på markedet.

INNHOLD OG EFFEKTIVITET

Bushman er skånsom mot huden, har en behagelig og nøytral duft, og inneholder allergifrie ingredienser for å sikre kundetilfredshet og effektivitet. Den aktive ingrediensen i Bushman er DEET, anbefales av Verdens Helseorganisasjon (WHO) som det mest effektive aktive stoffet mot mygg. DEET er utviklet i USA som beskyttelse mot insektbårne sykdommer i tropiske miljøer, og er godkjent for bruk i Sverige og Norge.

Bushman har en langvarig beskyttelse mot insekter som mygg, knott, flått, fluer og andre luftbårne insekter, opptil 10 timer, og har i tester vist seg å være den mest effektive beskyttelsen mot insekter i Australia. Den unike kombinasjonen av aktivt stoff, duft og vedheft gjør Bushman motstandsdyktig mot svette, vann og klær og gir effektiv og behagelig beskyttelse uten å lukte kjemikalier. I 2019 ble Bushman testet av Aftonbladet/VG og fikk 5 i terningkast (+ artikkel)